Ervaringen van cliënten.

WerkGeluk heeft een gemiddelde score '8' in de cliënt-evaluaties. 

"Ik zou laten weten als er iets te melden was...en dat is inderdaad zo. Ben op 1 augustus gestart in A.! Het is een staffunctie waar ik mijn competenties weer in kan zetten en voldaan weer terug kan kijken op een werkdag. Wel erg blij dat ik zo snel weer aan het werk ben (met inachtneming van mijn gezondheid!) Terugkijkend kan ik ook zeggen dat jouw begeleiding/coaching en met name de videotraining mij zeker hebben geholpen tijdens de selectieprocedure, waarvoor nogmaals de hartelijke dank".

de heer F. kwaliteitsmanager te V.

Inmiddels werk ik al ruim een half jaar als hoofd personeelszaken. Uiteindelijk ben ik uitgekozen na een pittig sollicitatiegesprek.

H.

Helaas had ik weinig aan de het job-bemiddelingsbureau. Wel heb ik veel gehad aan de interventies bij jou met de camera. Feedback, self-esteem, stresstraining etc. Ik ging met een meer zelfverzekerde houding het gesprek in, met resultaat."

W. F. hoofd P&O te A.

Jij hebt voor een groot deel bijgedragen aan het verwerken van mijn ontslag en het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik vond het altijd prettig om bij je te komen en met je te sparren. Veel succes met je bedrijf, hopelijk niet tot ziens maar misschien in een andere hoedanigheid".

M. V. onderzoekster te H.

Je hebt mij geholpen om bewust te worden van mijn non- en verbale communicatie en kan dit nu beter hanteren in sollicitatiegesprekken. Je hebt me geholpen om van de jaren tachtig in 2010 te komen."

W. de J. docent te U.

Het gaat zakelijk hartstikke goed. Ik probeer me zo op te stellen dat het team wel weet wat er speelt maar niet dat dat onze werkrelatie verstoort. De resultaten kunnen praktisch niet beter en de sfeer is goed. Daar waar mensen of situaties mij konden raken gaat dit me nu beter af. Zeker ten gevolge van de sessies met jou. Mijn zelfvertrouwen op de werkvloer is gegroeid doordat je me steeds vroeg welk doel ik na streef. Dat pas ik zoveel mogelijk toe".

F. D. salesmanager te L.

Rust, vakmanschap en vertrouwen"

F.S. docent hogeschool te A.

Ik heb het heel erg naar mijn zin op mijn nieuwe werkplek en ben blij dat ik van de sollicitatie-stress af ben".

M. O. communicatieadviseur te B.